Blog del Instituto Poblenou

Cada d铆a aprendemos algo nuevo

Impulsa tu futuro en tan solo un clic

馃摤 NEWSLETTER INS POBLENOU ABRIL 2022

ABRIL de 2022, n煤mero 2

ACTIVITATS DE L’INSTITUT


PORTES
聽OBERTES
聽3 DE MAIG
El proper dimarts 3 de maig a les 18h tindran lloc les portes obertes dels cicles de Grau Superior al nostre centre. M茅s informaci贸 i inscripcions聽aqu铆.
PARTICIPEM ALS PREMIS IMPULS FP DEL DEPT. D’EDUCACI脫聽

Dintre de la categoria de projectes emprenedors amb聽Auxilium聽i聽Soledarium聽(alumnes de SMIX2 mat铆) i聽Start and connect聽(GVIEC1) i聽Black Swan聽(AFI2 mat铆) Tamb茅 participem en la categoria d’excel路l猫ncia docent amb el nostre projecte “M貌dul Dual Interdisciplinari” coordinat per Pep Be脿 i Carles Gonz脿lez. Al mes de maig sabrem els guanyadors. Molta sort!

INICI DE LA FORMACI脫 EXTERNA IMPARTIDA PER LES EMPRESES D’ASSEGURANCES COL路LABORADORES DEL CICLE D’ADMINISTRACI脫 I FINANCES 脌MBIT ASSEGURANCES

Aquest dilluns 25 d’abril comen莽a la formaci贸 espec铆fica impartida per les empreses d’assegurances per als nostres alumnes d’AIF Assegurances. Aquesta formaci贸 es realitzar脿 durant les pr貌ximes dues setmanes lectives.

脠XIT DE LES JORNADES T脠CNIQUES I D’EMPRENEDORIA

Un total de 22 ponents d’empreses com聽El Faro de Vigo, Facebook, Fundaci贸 Mapfre, Infojobs聽i professionals dels sectors de la inform脿tica i el comer莽 i m脿rqueting ens van explicar les tend猫ncies actuals. La valoraci贸 dels alumnes de les jornades ha estat molt positiva. Hem rebut un total de 455 respostes a les enquestes de satisfacci贸:

  • 85% dels alumnes els han agradat les Jornades
  • 91% dels alumnes recomanen les ponencies que han vist per al curs vinent 3
  • 6% dels alumnes s’han inspirat per dur a terme el seu projecte emprenedor.
INICI DE LA SIMULACI脫 D’EMPRESES (SEFED) AMB ALUMNAT DE 2N D’ADMINISTRACI脫 I FINANCES

Despr茅s de la participaci贸 en el primer trimestre del curs dels alumnes de grau mitj脿 en la plataforma SEFED configurant el cat脿leg de productes, elaborant el web i la botiga virtual, toca el torn als alumnes de 2n curs d’AFI que participaran en el proc茅s simulat de compravenda mercantil, que els hi possibilitar脿 el coneixement real del mecanisme de control intern empresarial des de les vessants comercials, comptables i financeres. Aquest aprenentatge formar脿 part de la consolidaci贸 del projecte d’empresa elaborat durant el curs pels diferents grups participants.

脠XIT EN LA 1陋 EDICI脫 DEL PROJECTE DE COL路LABORACI脫 ENTRE EL CFGS D’INTEGRACI脫 SOCIAL DE L’INSTITUT SALVADOR SEGU脥, L’IFE DE INSTITUT POBLENOU I L’IFE INSTITUT DE L’ESPORT
Alumnat i professorat hem treballat conjuntament en la creaci贸 de la primera edici贸 d鈥檜n projecte de col路laboraci贸 on les futures integradores socials han tingut l鈥檕portunitat de con猫ixer sobre una de les sortides professionals del cicle que 茅s treballar dins d鈥檜n equip de treball dels Itineraris Professionals Espec铆fics en el m贸n educatiu. El producte final ha estat la creaci贸 de dues jornades de jocs d’estacions basades en dos centres d鈥檌nter猫s: L鈥櫭簊 responsable de l鈥檃igua i l鈥檈sport per al desenvolupament i la pau. Ambdues sessions van consistir en un joc d鈥檈stacions on es van crear dos grups integrats per l鈥檃lumnat dels dos IFE. Les jornades van ser un 猫xit tant per l鈥檃lumnat com per el professorat, no nom茅s per tot el que hem apr猫s sin贸 per treballar en equip entre diferents instituts, establir relacions socials, fer xarxa entre distints centres educatius i poder continuar realitzant activitats conjuntament. Us explicarem m茅s a la propera Newsletter!
OPORTUNITATS INTERNACIONALS PER ALS PR脪XIMS GRADUATS

Si ets alumne de Grau Mitj脿 o Grau Superior, et graduar脿s aquest curs i t’agradaria viure el setembre una experi猫ncia internacional, presenta’t ara a les beques que gestiona la Fundaci贸 BCN FP “TLN Mobilicat”. No hi ha requisit m铆nim de nivell d’idiomes.

https://www.fundaciobcnfp.cat/es/proyectos-internacionales/garantia-juvenil/tln-mobilicat/

Si aquest curs et gradues en DAM o ASIX, encara ets a temps per participar als projectes singulars de la Fundaci贸 BCN FP, aprendre alemany des de nivell 0 i aconseguir un contracte laboral d’un any a Alemanya. Corre! Queden poques places!

https://www.fundaciobcnfp.cat/internacionalitzacio/garantia-juvenil/singular/

Publicacions relacionades

馃摤 NEWSLETTER INS POBLENOU MAIG 2022

MAIG de 2022, n煤mero 3 ACTIVITATS DE L’INSTITUT ACTE DE CLOENDA DEL CURS 21-22 聽21 DE JUNY Despr茅s de dos cursos amb restriccions per la pand猫mia, enguany l’Institut Poblenou torna…

馃摤 NEWSLETTER INS POBLENOU MAR脟 2022

MAR脟 de 2022, n煤mero 1 ACTIVITATS DE L’INSTITUT PORTES OBERTES 5 D’ABRIL I 3 DE MAIG El proper dimarts 5 d’abril a les 18h tindran lloc les portes obertes dels…

VII Concurs d’Emprenedoria

Per 7猫 any consecutiu us donem l’orportunitat de demostrar el vostre talent. Us convidem a que presenteu els vostres projectes empresarials de GM o GS i que continueu demostrant la…

Voleu con猫ixer que fa el nostre alumnat IFE?

L’alumnat de l’IFE ens ha preparat una presentaci贸 molt xula per ensenyar-nos una mica quines s贸n algunes de les activitats que fan. Molt bona feina nois i noies! Esperem m茅s…

Impulsa tu futuro con un solo clic

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit et, elementum suscipit mauris justo magnis rutrum vivamus aliquam, pretium donec blandit cubilia montes nam platea. Suscipit justo erat tellus sociis lobortis praesent cras, ante risus sed pharetra elementum.

    Men煤