Blog del Instituto Poblenou

Cada d铆a aprendemos algo nuevo

Impulsa tu futuro en tan solo un clic

馃摤 NEWSLETTER INS POBLENOU MAR脟 2022

MAR脟 de 2022, n煤mero 1

ACTIVITATS DE L’INSTITUT


PORTES OBERTES

5 D’ABRIL I 3 DE MAIG
El proper dimarts 5 d’abril a les 18h tindran lloc les portes obertes dels cicles de Grau Mitj脿, PFI i IFE al nostre centre. M茅s informaci贸 i inscripcions聽aqu铆. Les portes obertes de Grau Superior seran el 3 de maig a les 18h.

DIA DE L’EXALUMNAT

31 DE MAR脟

El dia 31 de mar莽 celebrarem el Dia de l’exalumnat (inscriu-te aqu铆). Reunirem a promocions anteriors i escoltarem els inspiradors testimonis de l’exalumnat que compartiran amb nosaltres la seva incorporaci贸 al m贸n laboral i la seva traject貌ria聽professional. Esteu tots convidats!

Uneix-te a l’associaci贸

PLA DE FOMENT LLENG脺ES ESTRANGERES

L’Institut Poblenou ha estat adm猫s per participar en el programa de foment de les lleng眉es estrangeres en la FP. La聽promoci贸聽2023-2025 dels nostres cicles de Comer莽 Internacional, Marketing i Publicitat i Marketing Digital milloraran les seves compet猫ncies en angl猫s gr脿cies a aquest programa que ens permetr脿聽 oferir un m貌dul formatiu en angl猫s tant a primer com a segon curs i disposar d’un auxiliar de conversa. Amb aquesta iniciativa aspirem a que el nostre alumnat millori les seves possibilitats d’inserci贸 laboral.

PREMI AL M脪DUL DUAL INTERDISCIPLINAR (MO)

L’Institut Poblenou ha participat en la 11a edici贸 del Pla de Mesures d’Innovaci贸 a l’FP organitzat per la Fundaci贸 BCN Formaci贸 Professionial i aconsegueix l’ajut econ貌mic de 1.500鈧 per al projecte “M貌dul Dual Interdisciplinar” corresponent al M貌dul 0. Aquest import es destinar脿 als premis al millor Grau Mitj脿 i millor Grau Superior del Concurs d’Emprenedoria d’enguany, a trav茅s de l’assessorament individualitzat per un expert de la聽 Fundaci贸 Autoocupaci贸 per tal d鈥檃ccelerar el projecte i fer-lo viable.聽Aquest premi suposa un reconeixement als coordinadors del projecte; Carles Gonz脿lez i Pep Be脿, aix铆 com a tots els professors del m貌dul 0.

Con猫ixer la Fundaci贸

CERTIFICATS DE PROFESSIONALITAT聽(CP)

El Servei d’Ocupaci贸 de Catalunya ens ha aprovat la impartici贸 del Curs de Professionalitat “Activitats auxiliars de comer莽” de 270 hores. D’aquesta manera l’Institut Poblenou continua l’ampliaci贸 de la seva oferta formativa professionalitzadora.

IMPULS FP DUAL

L’Institut Poblenou 茅s escollit com a centre educatiu per a desenvolupar accions d鈥檌mpuls per a la implantaci贸 i desenvolupament dels cicles formatius en modalitat dual per al curs 2022-2023. Aquesta convocat貌ria s’adre莽a a instituts que portin a terme accions d鈥檌mpuls per a la implantaci贸 i desenvolupament dels cicles formatius en modalitat dual, la difusi贸 dels cicles formatius en modalitat dual i despeses que donin suport a la prospecci贸 d鈥檈mpreses.

M茅s informaci贸

Publicacions relacionades

馃摤 NEWSLETTER INS POBLENOU MAIG 2022

MAIG de 2022, n煤mero 3 ACTIVITATS DE L’INSTITUT ACTE DE CLOENDA DEL CURS 21-22 聽21 DE JUNY Despr茅s de dos cursos amb restriccions per la pand猫mia, enguany l’Institut Poblenou torna…

馃摤 NEWSLETTER INS POBLENOU ABRIL 2022

ABRIL de 2022, n煤mero 2 ACTIVITATS DE L’INSTITUT PORTES聽OBERTES 聽3 DE MAIG El proper dimarts 3 de maig a les 18h tindran lloc les portes obertes dels cicles de Grau…

VII Concurs d’Emprenedoria

Per 7猫 any consecutiu us donem l’orportunitat de demostrar el vostre talent. Us convidem a que presenteu els vostres projectes empresarials de GM o GS i que continueu demostrant la…

Voleu con猫ixer que fa el nostre alumnat IFE?

L’alumnat de l’IFE ens ha preparat una presentaci贸 molt xula per ensenyar-nos una mica quines s贸n algunes de les activitats que fan. Molt bona feina nois i noies! Esperem m茅s…

Impulsa tu futuro con un solo clic

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit et, elementum suscipit mauris justo magnis rutrum vivamus aliquam, pretium donec blandit cubilia montes nam platea. Suscipit justo erat tellus sociis lobortis praesent cras, ante risus sed pharetra elementum.

    Men煤