Àrea d’estudi

Comerç i Màrqueting

Impulsa el teu futur en tan sols un clic

Comerç i Màrqueting

Tens algun dubte o vols més informació? Deixa’ns les teves dades i et contactarem en breu

Cicles de formació professional en Comerç i Màrqueting

Els Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior en Comerç i Màrqueting capaciten els futurs professionals per dur a terme totes les tasques relacionades amb la promoció i venda en empreses de l’àmbit públic i privat.

Formació FP Dual

Aquest Cicle Formatiu de Grau Mitjà capacita els/les alumnes per dur a terme la distribució i comercialització de béns i serveis en tota mena d’empreses i comerços.

Les persones titulades estaran capacitades no només de gestionar un petit negoci, sinó d’assegurar que s’apliquen les normes de qualitat i seguretat competents en els diferents processos, a més d’estar capacitats per a la venda, logística operacional i atenció comercial.

Formació FP Dual

Aquest Cicle Formatiu de Grau Superior capacita planificar i gestionar els processos d’importació-exportació de mercaderies. També s’encarrega de les polítiques de producte, preu, màrqueting i comunicació en el mercat exterior.

A més, les persones titulades en Comerç Internacional podran accedir a graus universitaris i als altres cicles de grau superior en què és possible la convalidació de mòduls i crèdits.

Formació FP Dual

Aquest Cicle Formatiu de Grau Superior prepara els alumnes per àmbits tan diversos com la gestió de departaments de compres, de disseny i espais comercials, emmagatzematge i distribució fins a aspectes actuals com el màrqueting, el comerç electrònic o la investigació comercial.

A més, les persones que superin el GVIEC podran accedir a graus universitaris i a altres cicles de grau superior en què és possible la convalidació de mòduls i crèdits i és possible obtenir el títol de Tècnic Superior en Màrqueting Digital i Publicitat cursant un any més de formació.

Aquest Cicle Formatiu de Grau Superior prepara els futurs titulats per definir les estratègies i implementar les diferents accions emmarcades dins d’un pla de màrqueting. Entre les seves habilitats, també s’inclou la investigació comercial i les relacions públiques.

Les persones titulades en aquest Grau Superior podran accedir a graus universitaris i d’altres GS en què és possible la convalidació de mòduls i crèdits. També és possible obtenir el títol de Tècnic Superior en Gestió de Vendes i Espais Comercials cursant un any més de formació.

Aquest Cicle Formatiu de Grau Superior capacita per a crear i implementar les accions definides dins d’un pla de màrqueting digital. Les sortides professionals inclouen des de perfils generalistes fins a funcions específiques com Social Media, SEO, SEM o Analítica.

A més, les persones titulades en aquest Grau Superior podran accedir a graus universitaris i a altres GS en què és possible la convalidació de mòduls i crèdits i és possible obtenir el títol de Tècnic Superior en Gestió de Vendes i Espais Comercials cursant un any més de formació.

T’ha agradat el que expliquem?
Comparteix amb els teus amics

Impulsa el teu futur amb un sol clic

Vols desenvolupar la teva carrera amb un grau de Formació Professional o un Programa de Formació i Inserció? Deixa’ns les teves dades i estarem encantats d’assessorar-te perquè trobis l’opció que més s’adapta a tu.

    Menú