Innovació

Projectes Interdisciplinaris

Impulsa el teu futur en tan sols un clic

Descripció del projecte

El Mòdul Dual Interdisciplinar s’imparteix en tots els 2ns cursos dels CF de l’INS Poblenou, es desenvolupa sobre metodologia ABP enfocada al treball per projectes i transversal a tots els departaments i Cicles Formatius, donant resposta a reptes reals, al principi interns del Centre per tal d’aprendre mitjançant el procés de gestió de projectes SCRUM, i, a partir del segon trimestre, donant resposta a reptes reals d’empreses.

Durant les 8 hores setmanals de projecte es reserven unes hores per la coincidència temporal i espacial en la mateixa aula dels diferents grups corresponents a cicles diferents, de forma que puguin treballar plegats, d’aquesta manera a l’aula hi ha professors de diferents disciplines compartint l’alumnat.

Objectiu del projecte

  • Implementar el treball interdisciplinari entre alumnes de diferents CCFF per tal de desenvolupar les seves competències clau transversals i afavorir la creació de sinèrgies entre diferents perfils professionals
  • Desenvolupar noves aliances amb empreses, institucions i gremis professionals per recollir les necessitats dels sectors pels que estem formant alumnat i generar transferència del coneixement amb les mateixes
  • Adaptar de les metodologies actives a la realitat empresarial: fomentar l’ensenyament de continguts donant resposta a reptes reals plantejats per les empreses amb què col·laborem.
Grups implicats
Professorat implicat
Grups implicats

Tot l’alumnat que cursen el mòdul de projecte o de síntesi.

Professorat implicat

Tot el professorat del centre que imparteix el mòdul de projecte o síntesi.

T’ha agradat el que expliquem?
Comparteix amb els teus amics

Impulsa el teu futur amb un sol clic

Vols desenvolupar la teva carrera amb un grau de Formació Professional o un Programa de Formació i Inserció? Deixa’ns les teves dades i estarem encantats d’assessorar-te perquè trobis l’opció que més s’adapta a tu.

    El blog de l’Institut Poblenou

    Menú