Innovació

Projectes Interdisciplinaris

Impulsa el teu futur en tan sols un clic

Descripció del projecte

El Projecte Interdisciplinari (PI) té com a objectiu final desenvolupar capacitats emprenedores i crear sinergies i col·laboracions entre alumnes i professors de l’Institut, i el que fem per aconseguir-ho és desenvolupar projectes d’empresa entre alumnes de diferents Cicles Formatius.

Aquests projectes es realitzen des de diferents mòduls. Els que actuen com a fils conductors dels mateixos són el mòdul de síntesi, el mòdul de projecte i el mòdul d’empresa i iniciativa emprenedora.

Objectiu del projecte

Des de l’Institut Poblenou, volem formar sobre cultura emprenedora i desenvolupar les capacitats emprenedores dels nostres alumnes com a eina d’inserció laboral. En aquests projectes es desenvolupen competències com l’expressió oral, el treball en equip, la iniciativa, la flexibilitat, l’adaptació al canvi, la resiliència, l’orientació a objectius i la negociació, destacant algunes de les més rellevants.

Grups implicats
Professorat implicat
Grups implicats

Es desenvolupen projectes d’empresa entre alumnes de diferents Cicles Formatius

Professorat implicat

L’emprenedoria està present en les tres famílies professionals del centre, juntament amb el departament de FOL. Els professors participants són: Fernando Fernández (Administració), Mercè Font (Comerç), Juan Ferrero (Comerç), Carles González (Informàtica) i David Tena (FOL).

T’ha agradat el que expliquem?
Comparteix amb els teus amics

Impulsa el teu futur amb un sol clic

Vols desenvolupar la teva carrera amb un grau de Formació Professional o un Programa de Formació i Inserció? Deixa’ns les teves dades i estarem encantats d’assessorar-te perquè trobis l’opció que més s’adapta a tu.

    El blog de l’Institut Poblenou

    Menú