Blog del Instituto Poblenou

Cada día aprendemos algo nuevo

Impulsa tu futuro en tan solo un clic

Quatre projectes premiats al concurs Impuls Fp

Estem de celebració al centre perquè  quatre projectes del nostre alumnat han estat premiats al Concurs Impuls FP: 3 del departament d’Administració i 1 del departament de Comerç.
3r premi categoria emprenedoria GS: Phoenix Gym (prof Jaume Morera) dels alumnes Robinson Posada, Nahomy López i Kathrin Camacho.
2n premi categoria innovació GS: V-INK (prof Luis Roman) de les alumnes Nerea Jávega, Jose Luengo, Génesis Ibarra i Joan López.
1r premi categoria emprenedoria GM: PHARMACY DRON+ (prof Ana Martínez) de les alumnes Nadine Alonso i Ariadna López
2n premi categoria emprenedoria GM: EMOTO (prof Enric Sala) de l’alumne Ismael Franco

Durant els propers dies farem un acte per lliurar els diplomes i premis a l’alumnat pels seus projectes i felicitar-los personalment des de la direcció del centre.
Moltíssimes felicitats al professorat, que també és un reconeixement per ells, especialment en un any molt complicat i difícil en quant a motivació i participació, per tant, aquest és un gran premi pels professors que han sapigut motivar, ilusionar i guiar a l’alumnat per presentar aquests projectes.
Gràcies també a la comissió d’Innovació, especialment a Ana Martínez, coordinadora d’emprenedoria i innovació per preparar la documentació i enviar els projectes al concurs.
Aquests premis són un bon recordatori del que volem fer amb l’alumnat: ajudar-los, inspirar-los i fer-los créixer en el seu pas pel nostre centre. Tant de bo l’any vinent puguem tornar a la normalitat i reprendre les sortides, la participació en concursos i premis, les visites a empreses i, en definitiva, tot el que aporta un valor afegit a l’ensenyament.
Laura Muñoz
Directora de INS Poblenou

Publicacions relacionades

Institut Poblenou, centre excel·lent de Catalunya

A  l’institut Poblenou estem d’enhorabona: hem aconseguit ser el vint-i-setè centre excel·lent de Catalunya amb 350 punts d’acord amb el model e2cat. El model e2cat és un instrument de referència…

Concurs de Sant Jordi

  Per Sant Jordi l’Institut Poblenou organitza dos concursos: elabora un relat curt o també pots dissenyar una targeta de felicitació per Sant Jordi. Pots guanyar una targeta regal de…

Impulsa tu futuro con un solo clic

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit et, elementum suscipit mauris justo magnis rutrum vivamus aliquam, pretium donec blandit cubilia montes nam platea. Suscipit justo erat tellus sociis lobortis praesent cras, ante risus sed pharetra elementum.

    Menú