Blog del Instituto Poblenou

Cada día aprendemos algo nuevo

Impulsa tu futuro en tan solo un clic

Institut Poblenou, centre excel·lent de Catalunya

A  l’intitut Poblenou estem d’enhorabona: hem aconseguit ser el vint-i-setè centre excel·lent de Catalunya: a Barcelona només l’Escola del Treball té aquesta distinció. És un reconeixement pel centre a la seva capacitat per millorar l’ocupabilitat i els resultats acadèmics dels nostres alumnes

l’Institut Poblenou és un centre gestionat sota els criteris de qualitat de la norma ISO 9001:2015. Després d’aconseguir la certificació ISO 9001 i adaptar-nos a la norma 2015, el següent pas com a centre era adquirir la categoría de centre excel·lent, és a dir, un “centre e2cat”. El model e2cat és un pas més enllà de la certificació ISO i un instrument dissenyat per ajudar en la gestió estratègica dels centres educatius.

El passat dimarts dia 1 de desembre va tenir lloc al centre la presentació d’una memòria davant un equip d’auditors que ens va atorgar aquesta distinció. La presentació i defensa la van portar a terme els diferents membres de l’equip directiu. La redacció i presentació d’aquesta memòria ens ha estat útil per millorar diferents aspectes del centre i millorar la gestió del centre. Amb aquest reconeixement de centre excel·lent, entren a formar part d’un grup selecte de 27 centres de tota Catalunya.

Publicacions relacionades

Impulsa tu futuro con un solo clic

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit et, elementum suscipit mauris justo magnis rutrum vivamus aliquam, pretium donec blandit cubilia montes nam platea. Suscipit justo erat tellus sociis lobortis praesent cras, ante risus sed pharetra elementum.

Menú