Àrea d’estudi

Informàtica i Comunicacions

Impulsa el teu futur en tan sols un clic

Informàtica i Comunicacions

Tens algun dubte o vols més informació? Deixa’ns les teves dades i et contactarem en breu

  Cursos de Formació Professional en Informàtica i Comunicacions

  Els Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior en Informàtica i Comunicacions capaciten els professionals per gestionar sistemes informàtics, de xarxa i desenvolupar aplicacions informàtiques.

  Formació FP Dual

  Aquest Cicle Formatiu de Grau Mitjà prepara a tècnics capaços d’instal·lar, configurar i mantenir sistemes microinformàtics, xarxes d’àrea local o serveis d’Internet, així com encarregar-se de vendes TIC i la reparació. Aquest perfil professional s’ajusta tant a les empreses de serveis com a organitzacions que necessiten treballadors propis que gestionen els seus sistemes. A més, les persones que obtenen aquesta titulació poden continuar formant-se en Graus Superiors de la mateixa família, el que obre noves opcions de continuïtat.

  Formació FP Dual

  Les persones que cursen aquest Cicle Formatiu de Grau Superior obtenen els coneixements necessaris per a desenvolupar aplicacions dirigides a la gestió empresarial, a l’entreteniment i la informàtica mòbil. Aquests tècnics/es superiors estan preparats per incorporar-se a organitzacions dedicades a aquesta activitat i també per esdevenir professionals per compte propi. El CFGS DAM proporciona així una gran integració en el món laboral i permet també continuar la formació en estudis de grau universitari.

  Formació FP Dual

  Les persones que cursen aquest Cicle Formatiu de Grau Superior obtenen els coneixements necessaris per administrar sistemes operatius de servidor, instal·lar i configurar d’una manera òptima les aplicacions necessàries de l’organització. L’especialitat en Ciberseguretat a més els confereix els coneixements específics que els permetran assegurar la seguretat de sistema, detectant les possibles amenaces i assegurant la correcta prestació dels serveis informàtics. Els estudis d’ASIX Ciberseguretat tenen una alta demanda en el món empresarial la qual cosa garanteix una alta inserció laboral i permeten també continuar la formació en estudis de grau universitari.

  T’ha agradat el que expliquem?
  Comparteix amb els teus amics

  Impulsa el teu futur amb un sol clic

  Vols desenvolupar la teva carrera amb un grau de Formació Professional o un Programa de Formació i Inserció? Deixa’ns les teves dades i estarem encantats d’assessorar-te perquè trobis l’opció que més s’adapta a tu.

   Menú