Qui som?

L’Institut Poblenou és un centre públic d’ensenyament professional gestionat pel Consorci d’Educació de Barcelona i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya que ofereix estudis de Formació Professional de Comerç i màrqueting, Administració i finances i Informàtica i comunicacions.

El 2015, aquest equip directiu va agafar, amb molta il·lusió, aquest projecte. Com a professors que som, volem que l’Institut Poblenou sigui un centre compromès amb les persones i amb la formació de qualitat.

Aspirem a fer que els nostres alumnes assoleixin una sèrie de competències tècniques i personals que els permetin desenvolupar-se en el món laboral com a professionals d’èxit. Per a això, volem que Institut Poblenou sigui un centre innovador, especialitzat en la tecnologia i llengües estrangeres i en estreta col·laboració amb les empreses per millorar l’entrada dels nostres alumnes en el món laboral.

El nostre ideari

La nostra feina se centra en quatre pilars fonamentals:

Millorar l’ocupabilitat dels nostres alumnes
Potenciar el posicionament de centre
Millorar el procés d’aprenentatge
Millorar la implantació de sistema de gestió de qualitat

Estem segurs que aquests són els passos adequats per assolir els nostres objectius i els dels nostres alumnes. Un ideari que s’aplica a les nostres activitats, projectes, accions i metodologies i ho fem amb compromís i il·lusió.

Esperem que la vostra estada entre nosaltres sigui enriquidora i profitosa de cara als vostres objectius. Per a nosaltres serà un plaer acompanyar-vos fins assolir els vostres somnis professionals.

Esperamos que vuestra estancia entre nosotros sea enriquecedora y provechosa de cara a vuestros objetivos. Para nosotros será un placer acompañaros hasta alcanzar vuestros sueños profesionales.

T’ha agradat el que expliquem?
Comparteix amb els teus amics

Impulsa el teu futur amb un sol clic

Vols desenvolupar la teva carrera amb un grau de Formació Professional o un Programa de Formació i Inserció? Deixa’ns les teves dades i estarem encantats d’assessorar-te perquè trobis l’opció que més s’adapta a tu.
El blog de l’Institut Poblenou

No s'ha trobat cap resultat.

Menú