Qui som?

L’Institut Poblenou és un centre públic d’ensenyament professional gestionat pel Consorci d’Educació de Barcelona i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya que ofereix estudis de Formació Professional de Comerç i màrqueting, Administració i finances i Informàtica i comunicacions.

L’equip directiu actual ha definit el projecte de l’Institut Poblenou amb molta il·lusió i responsabilitat cap a l’alumnat i la societat. Com a professors que som, volem que l’Institut Poblenou sigui un centre compromès amb les persones i amb la formació de qualitat.

L’objectiu de l’Institut Poblenou és que el nostre alumnat accedeixi al mercat laboral amb èxit. A l’Institut Poblenou treballem per tal de proporcionar a l’alumnat el major número de possibilitats i una formació professional de qualitat que els ajudi a assolir competències tècniques i personals que afavoreixin la seva incorporació al món laboral. L’Institut Poblenou aspira a ser un centre innovador, especialitzat en noves tecnologies i llengües estrangeres, obert a Europa i a col·laborar amb les empreses per millorar les possibilitats d’ocupació dels futurs treballadors dels sectors de l’Administració, el Comerç i la Informàtica.

El nostre ideari

Per aconseguir que el nostre alumnat accedeixi al món laboral amb èxit, els nostres objectius anuals són:
. Millorar la relació amb els nostres grups d’interès (alumnat, professorat, empreses i institucions)
. Millorar l’ocupabilitat del nostre alumnat d’FP
. Millorar els resultats educatius

Estem segurs que aquests tres pilars són els adequats per assolir el nostres objectiu i els dels nostre alumnat. Un ideari que s’aplica a totes les nostres activitats, projectes, accions i metodologies i ho fem amb compromís i il·lusió.

Esperem que la vostra estada entre nosaltres sigui enriquidora i profitosa de cara als vostres objectius. Per a nosaltres serà un plaer acompanyar-vos fins assolir els vostres somnis professionals.

T’ha agradat el que expliquem?
Comparteix amb els teus amics

Impulsa el teu futur amb un sol clic

Vols desenvolupar la teva carrera amb un grau de Formació Professional o un Programa de Formació i Inserció? Deixa’ns les teves dades i estarem encantats d’assessorar-te perquè trobis l’opció que més s’adapta a tu.

[contact-form-7 id=”2226″]

El blog de l’Institut Poblenou

Menú