Qui som?

L’Institut Poblenou és un centre públic d’ensenyament professional gestionat pel Consorci d’Educació de Barcelona i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya que ofereix estudis de Formació Professional de Comerç i màrqueting, Administració i finances i Informàtica i comunicacions.

L’equip directiu actual ha definit el projecte de l’Institut Poblenou amb molta il·lusió i responsabilitat cap a l’alumnat i la societat. Com a professors que som, volem que l’Institut Poblenou sigui un centre compromès amb les persones i amb la formació de qualitat.

L’objectiu de l’Institut Poblenou és que el nostre alumnat accedeixi al mercat laboral amb èxit. A l’Institut Poblenou treballem per tal de proporcionar a l’alumnat el major número de possibilitats i una formació professional de qualitat que els ajudi a assolir competències tècniques i personals que afavoreixin la seva incorporació al món laboral. L’Institut Poblenou aspira a ser un centre innovador, especialitzat en noves tecnologies i llengües estrangeres, obert a Europa i a col·laborar amb les empreses per millorar les possibilitats d’ocupació dels futurs treballadors dels sectors de l’Administració, el Comerç i la Informàtica.

 

 

 

El nostre projecte estratègic

 

Per aconseguir que el nostre alumnat accedeixi al món laboral amb èxit, els nostre projecte està fonamentat gira cap a:


-Millorar l’acollida i l’orientació de l’alumnat

-Millorar els resultats educatius de l’alumnat

-Millorar les possibilitats d’inserció del nostre alumnat
-Millorar la cohesió de la comunitat educativa (alumnat, professorat, empreses i institucions)
-Millorar la infraestructura del centre

-.Integrar la formació ocupacional dins de l’oferta formativa de centre

Estem segurs que aquests objectius són els adequats per assolir la nostra meta última i la del nostre alumnat. Les activitats, projectes, accions i metodologies que planifiquem a l’Institut Poblenou giren entorn aquests objectius i ho fem amb compromís i il·lusió.

Esperem que la vostra estada entre nosaltres sigui enriquidora i profitosa de cara als vostres objectius. Per a nosaltres serà un plaer acompanyar-vos fins assolir els vostres somnis professionals.

T’ha agradat el que expliquem?
Comparteix-ho amb els teus amics

Impulsa el teu futur amb un sol clic

Vols desenvolupar la teva carrera amb un grau de Formació Professional o un Programa de Formació i Inserció? Deixa’ns les teves dades i estarem encantats d’assessorar-te perquè trobis l’opció que més s’adapta a tu.

    Menú