Qui som?

L’Institut Poblenou és un centre públic d’ensenyament professional gestionat pel Consorci d’Educació de Barcelona i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya que ofereix estudis de Formació Professional de Comerç i màrqueting, Administració i finances i Informàtica i comunicacions.

L’equip directiu actual ha definit el projecte de l’Institut Poblenou amb molta il·lusió i responsabilitat cap a l’alumnat i la societat. Com a professors que som, volem que l’Institut Poblenou sigui un centre compromès amb les persones i amb la formació de qualitat.

L’objectiu de l’Institut Poblenou és que el nostre alumnat accedeixi al mercat laboral amb èxit. A l’Institut Poblenou treballem per tal de proporcionar a l’alumnat el major número de possibilitats i una formació professional de qualitat que els ajudi a assolir competències tècniques i personals que afavoreixin la seva incorporació al món laboral. L’Institut Poblenou aspira a ser un centre innovador, especialitzat en noves tecnologies i llengües estrangeres, obert a Europa i a col·laborar amb les empreses per millorar les possibilitats d’ocupació dels futurs treballadors dels sectors de l’Administració, el Comerç i la Informàtica.

El nostre ideari

Per aconseguir que el nostre alumnat accedeixi al món laboral amb èxit, els nostres objectius anuals són:
. Millorar la relació amb els nostres grups d’interès (alumnat, professorat, empreses i institucions)
. Millorar l’ocupabilitat del nostre alumnat d’FP
. Millorar els resultats educatius

Estem segurs que aquests tres pilars són els adequats per assolir el nostres objectiu i els dels nostre alumnat. Un ideari que s’aplica a totes les nostres activitats, projectes, accions i metodologies i ho fem amb compromís i il·lusió.

Esperem que la vostra estada entre nosaltres sigui enriquidora i profitosa de cara als vostres objectius. Per a nosaltres serà un plaer acompanyar-vos fins assolir els vostres somnis professionals.

T’ha agradat el que expliquem?
Comparteix-ho amb els teus amics

Impulsa el teu futur amb un sol clic

Vols desenvolupar la teva carrera amb un grau de Formació Professional o un Programa de Formació i Inserció? Deixa’ns les teves dades i estarem encantats d’assessorar-te perquè trobis l’opció que més s’adapta a tu.

    Menú