Innovació

Projecte Innova FP

Impulsa el teu futur en tan sols un clic

Descripció del projecte

InnovaFP és el programa de la Direcció General de Formació Professional del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya que promou la col·laboració d’empreses i centres de formació professional per treballar en projectes d’innovació i transferència de coneixement.

El programa InnovaFP cerca l’actualització de coneixements a la formació professional i la cooperació amb les empreses i altres organitzacions de l’entorn, mitjançant la col·laboració en el desenvolupament de projectes d’innovació i transferència de coneixement.

El programa s’implanta paulatinament als centres establint 3 fites que ajuden al seu desplegament.

  • Novell: el centre s’introdueix en els processos d’innovació i la dinàmica de reptes.
  • Impulsor: el centre desplega el programa i crea estructures de funcionament.
  • Dinamitzador: el centre té activitat innovadora i té processos sistematitzats en la seva estructura.

Actualment, l’Institut Poblenou se situa en l’estadi 2 o Impulsor

Objectiu del projecte

Col·laborar amb les empreses i entitats de l’entorn d’influència de centre per desenvolupar projectes d’innovació i transferència de coneixement. D’aquesta manera, incentivar l’actualització dels coneixements del professorat i millorar la capacitació dels alumnes dels cicles formatius. Finalment, es busca augmentar els vincles centre formatiu – empresa, contribuint així a la millora de la competitivitat de les organitzacions que participen en el programa. És per això que participem en diferents esdeveniments que organitza el programa.

 

 

Grups implicats
Professorat implicat
Professorat implicat

Comissió innovació de l’INS Poblenou

T’ha agradat el que expliquem?
Comparteix amb els teus amics

Impulsa el teu futur amb un sol clic

Vols desenvolupar la teva carrera amb un grau de Formació Professional o un Programa de Formació i Inserció? Deixa’ns les teves dades i estarem encantats d’assessorar-te perquè trobis l’opció que més s’adapta a tu.

    El blog de l’Institut Poblenou

    Menú