Procés d’inscripción

Matriculació i Formes de pagament

Impulsa el teu futur en tan sols un clic

Tens algun dubte o vols més informació? Deixa’ns les teves dades i et contactarem en breu

  Matriculació Cicles Formatius

  Si ja ets alumne del nostre centre i seguiràs estudiant els mateixos estudis als que ara estàs matriculat, o si encara no ets alumne però se t’ha adjudicat una plaça a les llistes definitives mitjançant el procés de preinscripció, has de tramitar la teva matrícula dins dels terminis establerts.

  Per a formalitzar la teva matrícula hauràs de realitzar la teva inscripció en el nostre aplicatiu de matrícula, penjar a l’aplicatiu o portar-nos o enviar-nos a la secretaria del centre (secretaria@iespoblenou.org) la documentació (DNI/NIE/Passaport, Targeta Sanitària i Document que justifiqui que compleixes el requisit d’accés), signar la documentació (cas dels menors d’edat a de signar el tutor legal) i penjar a l’aplicatiu el resguard de pagament. Recorda que fins que no signes la documentació, realitzes el pagament i no penges o ens fas arribar el comprovant, no has completat la teva matrícula i, per tant, no has reservat la plaça. Una vegada completat correctament el procés i revisat pel nostre personal del centre, rebràs una notificació de confirmació.

  Has de tenir en compte que únicament els alumnes de grau superior poden realitzar el pagament en dos terminis (quota de material i assegurança escolar obligatori més la meitat de les taxes al juny o juliol i l’altra meitat abans de l’inici de classes al setembre). A més, en cas de sol·licitar una bonificació o exempció de les taxes, hauràs de presentar-nos en secretaria el document original que et dóna dret a aquesta bonificació o exempció (carnet de família nombrosa, monoparental, la beca del curs anterior, etc.) al costat d’una còpia.

  En cas de desistiment o baixa de matrícula dins dels períodes establerts per la Generalitat de Catalunya, es tindrà dret a la devolució de la part proporcional de les taxes pagades que correspongui. En cap cas es retornarà la part corresponent a la quota de material i l’assegurança escolar.

  Cicles formatius de grau mitjà

  Preus y formes de pagament:

  Hauràs d’abonar en el moment de formalitzar la matrícula un total de 85€ en cas de tenir fins a 27 anys o de 95€ en cas de ser major.

  El pagament es realitza a través d’un codi de barres a través dels caixers o la web de La Caixa.

  Recordeu: el resguard de l’abonament bancari corresponent es lliurarà en la secretaria del centro en el moment de formalitzar la matricula. En cas de no aportar el justificant de l’abonament, constarà com matrícula no formalitzada i perdràs el dret a plaça.

  Cicles formatius de grau superior:

  Terminis i formes de pagament:

  L’alumne ha d’abonar en el moment de formalitzar la matrícula una quantitat de 445€ si és menor de 28 anys o 455€ a partir de 28 anys.

  Si només et matrícules de la FCT pagaràs 25€.

  Si realitzaràs un pagament fraccionat, el segon termini has d’abonar-lo abans de l’inici de les classes al setembre, de no fer-lo la teva matrícula quedarà anul·lada tal com estableix la normativa.

  Podràs realitzar mitjançant el nostre codi de centre o un codi de barres en els caixers o en la web de La Caixa.

  Recordeu: el resguard de l’abonament bancari corresponent es lliurarà en la secretaria del centre en el moment de formalitzar la matricula. En cas de no aportar el justificant de l’abonament, constarà com matricula no formalitzada i perdràs el dret a plaça.

  T’ha agradat el que expliquem?
  Comparteix amb els teus amics

  Impulsa tu futuro con un solo clic

  ¿Quieres desarrollar tu carrera con un grado de Formación Profesional o un Programa de Formación e Inserción? Déjanos tus datos y estaremos encantados de asesorarte para que encuentres la opción que más se adapta a ti.

   Menú