Procés d’inscripción

Matriculació i Formes de pagament

Impulsa el teu futur en tan sols un clic

Tens algun dubte o vols més informació? Deixa’ns les teves dades i et contactarem en breu

Matriculació Cicles Formatius

Si ja ets alumne del nostre centre i seguiràs estudiant els mateixos estudis als que ara estàs matriculat, o si encara no ets alumne però se t’ha adjudicat una plaça a les llistes definitives mitjançant el procés de preinscripció, has de tramitar la teva matrícula dins dels terminis establerts.

Per a formalitzar la teva matrícula clica AQUÍ, omple el formulari i adjunta tota la documentacó que es demana (DNI/NIE/Passaport, Targeta Sanitària i Document que justifiqui que compleixes el requisit d’accés), signa la matrícula  (cas dels menors d’edat ha de signar el tutor legal) i fes el pagament en línia. Recorda que fins que no signes la sol·licitud de matrícula i, realitzes el pagament, no has completat la teva matrícula i, per tant, no has reservat la plaça. Al cap d’uns dies, una vegada completat correctament el procés i revisat pel nostre personal del centre, rebràs una notificació de confirmació.

Has de tenir en compte que únicament els alumnes de grau superior poden realitzar el pagament en dos terminis (quota de material i assegurança escolar obligatori més la meitat de les taxes al juny o juliol i l’altra meitat abans de l’inici de classes al setembre). A més, en cas de sol·licitar una bonificació o exempció de les taxes, hauràs d’adjuntar en el formulari de matrícula el document acreditatiu que et dóna dret a aquesta bonificació o exempció (carnet de família nombrosa, monoparental, la beca del curs anterior, etc.). Atenció! No s’acceptaran documents que donin dret a descompte que estiguin caducats o que es presentin a posteriori de la realització de la matrícula.

En cas de desistiment o baixa de matrícula dins dels períodes oficials establerts per un dels motius justificats que determina la Generalitat de Catalunya, es tindrà dret a la devolució de la part proporcional de les taxes pagades que correspongui (només grau superior). En cap cas es retornarà la part corresponent a la quota de material i l’assegurança escolar.

Cicles formatius de grau mitjà

Preus y formes de pagament:

Hauràs d’abonar en el moment de formalitzar la matrícula un total de 100€ en cas de tenir fins a 27 anys o de 110€ en cas de ser major. A aquest preu els alumnes de primer curs hauran d’afegir l’import del llibre d’anglès, ja que el centre s’encarregarà de la seva compra.

El pagament es realitza en línia mitjançant targeta bancària (IMPORTANT! Si tens una targeta de crèdit o dèbit vinculada a una de les noves banques online existents, hauràs d’enviar el justificant de pagament al mail secretaria@iespoblenou.org, amb l’assumpte “Resguard de pagament + El teu nom i cognoms”).

En cap cas si desprès de fer el pagament l’alumna causa baixa, es podrà retornar l’import abonat.

Cicles formatius de grau superior:

Terminis i formes de pagament:

L’alumne ha d’abonar en el moment de formalitzar la matrícula una quantitat de 460€ si és menor de 28 anys o 470€ a partir de 28 anys. Si tens dret a alguna bonificació, ho hauràs d’indicar a l’aplicatiu de matrícula i adjuntar la documentació, i el descompte se t’aplicarà de manera automàtica.

Si només et matrícules de la FCT pagaràs 25€.

Si  optes per realitzar el pagament fraccionat, el segon termini hauràs d’abonar-lo durant els 5 primers dies de del mes al setembre, de no fer-lo la teva matrícula quedarà anul·lada tal com estableix la normativa i sense dret al retorn dels imports pagats.

El pagament es realitza en línia mitjançant targeta bancària (IMPORTANT! Si tens una targeta de crèdit o dèbit vinculada a una de les noves banques online existents, hauràs d’enviar el justificant de pagament al mail secretaria@iespoblenou.org, amb l’assumpte “Resguard de pagament + El teu nom i cognoms”).

En cas de baixa justificada dins dels terminis marcats pel Departament d’Educació, es podran transferir la part corresponent a preu públic al nou centre de FP públic on l’alumnat traslladi la seva matrícula, però no tindrà dret a devolució de la part relativa a “quota de material”.

T’ha agradat el que expliquem?
Comparteix amb els teus amics

Impulsa tu futuro con un solo clic

¿Quieres desarrollar tu carrera con un grado de Formación Profesional o un Programa de Formación e Inserción? Déjanos tus datos y estaremos encantados de asesorarte para que encuentres la opción que más se adapta a ti.

    Menú