Àrea d’estudi

Programes de Formació i Inserció (PFI)

Impulsa el teu futur en tan sols un clic

P. de Formació i Inserció (PFI)

Tens algun dubte o vols més informació? Deixa’ns les teves dades i et contactarem en breu

  Clica a l’oferta inicial places de PFI

  oferta inicial PFI

   

  Programes de Formació i Inserció

  Els PFI s’adrecen a joves d’entre 16 i 21 anys que no han finalitzat l’educació secundària obligatòria. Són estudis voluntaris i la seva durada és d’un curs acadèmic (1.000 hores).

  Els i les alumnes de PFI reben un acompanyament i una tutorització essencial per a l’assoliment dels objectius del programa. Els aprenentatges són vivencials i vinculats amb l’entorn proper, i inclouen pràctiques en empresa; s’aprèn fent, utilitzant metodologies actives i globals.

  Amb els PFI, d’una banda, es facilita la continuïtat formativa dins de la formació professional i, de l’altra, l’aprenentatge de les competències transversals i professionals necessàries per al món del treball.

  Informació per a la preinscripció a PFI: Guia pràctica PFI_ Preinscripció 

  Què necessito per accedir-hi?

  Poden accedir a aquest programa de formació i inserció (PFI) els joves que compleixin com a mínim 16 anys d’edat i com a màxim 21 en l’any d’inici del programa i que no hagin obtingut el graduat en ESO.

  Els tràmits són:

  • per cursar un programa de formació i inserció organitzat pel Departament d’Educació (PTT, FIAP i PIP en institut) cal fer la preinscripció i matrícula segons les directrius d’aquest Departament.
  • per cursar un programa de formació i inserció (PFI) organitzat per centres docents privats o establiments, cal informar-se’n en el mateix centre o establiment.

  Família professional d’Administració i Gestió

  Aquest PFI és una iniciació en les tasques bàsiques d’administració i gestió, que inclouen el registre, verificació, i tractament de dades, textos i documents. El programa inclou l’obtenció del certificat de professionalitat corresponent i ajuda als alumnes a continuar amb la formació, així com a la seva incorporació al mercat laboral.

  Família professional d’Informàtica i Comunicacions

  Aquest Programa de Formació i Inserció introdueix els alumnes en el camp de la informàtica i les telecomunicacions a través d’operacions auxiliars de muntatge de components, manteniment de sistemes i xarxes. El PFI inclou el certificat de professionalitat corresponent i suposa un primer pas de l’alumne en aquest àmbit formatiu.

  Família professional de Comerç y Màrqueting

  Aquest Programa de Formació i Inserció introdueix als estudiants en el comerç i el màrqueting, preparant-los per realitzar operacions auxiliars de comercialització, emmagatzematge i altres tasques relacionades. L’alumne que superi el PFI obtindrà el certificat de professionalitat corresponent i podrà continuar la seva formació.

  T’ha agradat el que expliquem?
  Comparteix amb els teus amics

  Impulsa el teu futur amb un sol clic

  Vols desenvolupar la teva carrera amb un grau de Formació Professional o un Programa de Formació i Inserció? Deixa’ns les teves dades i estarem encantats d’assessorar-te perquè trobis l’opció que més s’adapta a tu.

   Menú