Àrea d’estudi

Programes de Formació i Inserció (PFI)

Impulsa el teu futur en tan sols un clic

P. de Formació i Inserció (PFI)

Tens algun dubte o vols més informació? Deixa’ns les teves dades i et contactarem en breu

[contact-form-7 id=”2226″]

Programes de Formació i Inserció

Els PFI suposen una gran eina per al desenvolupament personal i professional, ja que permeten continuar la formació a aquelles persones d’entre 16 i 21 anys que no han obtingut el Graduat en Educació Secundària Obligatòria (GESO). A través d’aquests programes, els alumnes s’inicien en el primer nivell de la família professional escollida.

Família professional d’Administració i Gestió

Aquest PFI és una iniciació en les tasques bàsiques d’administració i gestió, que inclouen el registre, verificació, i tractament de dades, textos i documents. El programa inclou l’obtenció del certificat de professionalitat corresponent i ajuda als alumnes a continuar amb la formació, així com a la seva incorporació al mercat laboral.

Família professional d’Informàtica i Comunicacions

Aquest Programa de Formació i Inserció introdueix els alumnes en el camp de la informàtica i les telecomunicacions a través d’operacions auxiliars de muntatge de components, manteniment de sistemes i xarxes. El PFI inclou el certificat de professionalitat corresponent i suposa un primer pas de l’alumne en aquest àmbit formatiu.

Família professional de Comerç i Màrqueting

Aquest PFI suposa una introducció en el comerç i el màrqueting a través de tasques com a auxiliar de comercialització, emmagatzematge de productes o el tractament de dades. El programa ve acompanyat de la consecució del certificat de professionalitat corresponent, ajudant tant a continuar la formació com a integrar-se al mercat laboral.

Família professional de Comerç y Màrqueting

Aquest Programa de Formació i Inserció introdueix als estudiants en el comerç i el màrqueting, preparant-los per realitzar operacions auxiliars de comercialització, emmagatzematge i altres tasques relacionades. L’alumne que superi el PFI obtindrà el certificat de professionalitat corresponent i podrà continuar la seva formació.

T’ha agradat el que expliquem?
Comparteix amb els teus amics

Impulsa el teu futur amb un sol clic

Vols desenvolupar la teva carrera amb un grau de Formació Professional o un Programa de Formació i Inserció? Deixa’ns les teves dades i estarem encantats d’assessorar-te perquè trobis l’opció que més s’adapta a tu.

[contact-form-7 id=”2226″]

El blog de l’Institut Poblenou

Menú