Innovació

Projecte Short Sea Shipping

Impulsa el teu futur en tan sols un clic

Descripció del projecte

Aquest curs combina classes teòriques, tallers i visites pràctiques que es realitzen a la seu de l’Escola Europea de Short Sea Shiping de Barcelona amb una ruta de navegació a bord d’un vaixell Ro-Pax en el seu trajecte entre Barcelona i Gènova. Una experiència única per conèixer el funcionament del transport marítim.

banner short sea shipping

Objectiu del projecte

Participar en el curs de formació que l’Institut Poblenou realitza a l’Escola Europea Short Sea Shiping pretén proporcionar coneixements en logística marítima intermodal, serveis marítims de curta distància i autopistes del mar, d’altra banda també es té com a objectiu fomentar el treball col·laboratiu i la cohesió de grup com a mètode per optimitzar el desenvolupament de les cadenes logístiques.

Grups implicats
Professorat implicat
Galeria Fotos
Grups implicats

1r i 2n de CFGS de Comerç Internacional

Galeria Fotos

L’alumnat de 1r i de 2n de Comerç Internacional ha pogut gaudir de l’experiència oferta per l’Escola Europea de Short Sea Shipping. L’alumnat de primer realitzant un intens curs a les instal·lacions de l’escola al port de Barcelona durant 3 dies i els de 2n amb un viatge de treball a bord d’un vaixell amb destí a Gènova.

T’ha agradat el que expliquem?
Comparteix amb els teus amics

Impulsa el teu futur amb un sol clic

Vols desenvolupar la teva carrera amb un grau de Formació Professional o un Programa de Formació i Inserció? Deixa’ns les teves dades i estarem encantats d’assessorar-te perquè trobis l’opció que més s’adapta a tu.

    El blog de l’Institut Poblenou

    Menú