Innovació

Projecte Short Sea Shipping

Impulsa el teu futur en tan sols un clic

Descripció del projecte

Aquest curs combina classes teòriques, tallers i visites pràctiques que es realitzen a la seu de l’Escola Europea de Short Sea Shiping de Barcelona amb una ruta de navegació a bord d’un vaixell Ro-Pax en el seu trajecte entre Barcelona i Gènova. Una experiència única per conèixer el funcionament del transport marítim.

banner short sea shipping

Objectiu del projecte

Participar en el curs de formació que l’Institut Poblenou realitza a l’Escola Europea Short Sea Shiping pretén proporcionar coneixements en logística marítima intermodal, serveis marítims de curta distància i autopistes del mar, d’altra banda també es té com a objectiu fomentar el treball col·laboratiu i la cohesió de grup com a mètode per optimitzar el desenvolupament de les cadenes logístiques.

Grups implicats
Professorat implicat
Galeria Curs 16-17
Galeria Curs 17-18
Galeria Curs 18-19
Grups implicats

1r i 2n de CFGS de Comerç Internacional

Galeria Curs 16-17

Del 5 al 9 de febrer el nostre institut ha participat, per primera vegada, en l’activitat de formació “Forma’t al Port”, organitzada per l’Escola Europea de Short Sea Shipping, on els alumnes de 2n de Comerç Internacional, acompanyats per la seva tutora, Maria Duart, hem passat 5 dies entre Barcelona i Gènova, aprenent i ampliant coneixements de Logística Intermodal i particularitats del Transport Marítim.

Aquests dies hem conviscut amb professors de l’Escola Europea i altres dos instituts de Barcelona. Ha estat una fantàstica experiència, en la qual hem après allò que no tenim oportunitat de veure a l’aula com és la realitat del funcionament de les terminals de càrrega rodada, de les terminals intermodals i la BEST de contenidors (Barcelona Europe South Terminal), així com la ZAL (Zona d’Activitats Logístiques).

L’experiència té un doble vessant, ja que hem ampliat els nostres coneixements de Comerç Internacional i hem hagut de treballar en equips formats per gent que no coneixíem com si estiguéssim al món real de l’empresa. A més, hem obtingut un títol que podrem afegir al nostre currículum, lliurat per l’Escola Europea de Short Sea Shipping recolzada per uns grans col·laboradors (Barcelona Centre Logístic de Catalunya, Port de Barcelona i Fundació Barcelona Formació Professional).

Esperem la següent edició amb força il·lusió!

En els següents enllaços podreu veure imatge i el vídeo de l’experiència.

Fotos

Galeria Curs 17-18

Els alumnes de segon de Comerç Internacional han realitzat el curs Forma’t al Port de l’Escola Europea de Short Sea Shipping. Del 3 al 5 de novembre han viatjat en vaixell del Barcelona a la ciutat italiana de Gènova per ampliar els seus coneixements sobre les autopistes del mar i el trasllat marítim de mercaderies.

Galeria Curs 18-19

Aquest curs l’alumnat de 1r i de 2n de Comerç Internacional ha pogut gaudir novament de l’experiència oferta per l’Escola Europea de Short Sea Shipping. L’alumnat de primer realitzant un intens curs a les instal·lacions de l’escola al port de Barcelona durant 3 dies i els de 2n amb un viatge de treball a bord d’un vaixell amb destí a Gènova.

T’ha agradat el que expliquem?
Comparteix amb els teus amics

Impulsa el teu futur amb un sol clic

Vols desenvolupar la teva carrera amb un grau de Formació Professional o un Programa de Formació i Inserció? Deixa’ns les teves dades i estarem encantats d’assessorar-te perquè trobis l’opció que més s’adapta a tu.
El blog de l’Institut Poblenou

No s'ha trobat cap resultat.

Menú