Serveis a empreses

Reconeixement

Impulsa el teu futur en tan sols un clic

En què consisteix el reconeixement acadèmic?

Es tracta d’un servei de reconeixement acadèmic oficial d’un aprenentatge adquirit mitjançant experiència laboral o en activitats socials de almenys dos anys en el sector relacionat amb el cicle formatiu de la qual se sol·licita l’esmentat reconeixement.

A qui s’adreça?

El reconeixement acadèmic està dirigit a persones majors de 18 anys que puguin demostrar dos anys d’experiència laboral o en activitats socials en el sector relacionat amb el cicle formatiu de què sol·liciten aquest reconeixement.

Per formar part de l’procés, és imprescindible un informe d’assesorament.

Quin cost té el servei?

  • El cost és de 18 € per unitat formativa dels títols LOE
  • Es preveuen bonificacions i exempcions

Quin és el procés de Reconeixement Acadèmic?

La persona usuària serà avaluada per la junta de reconeixement constituïda en el centre educatiu.

La junta de reconeixement estarà integrada per 2 professors o professores amb atribució docent en el cicle formatiu, nomenats per la direcció del centre.

En el cas del reconeixement dels aprenentatges d’unitats formatives o crèdits no impartits pel professorat de les especialitats pròpies de la formació professional, la direcció del centre podrà incorporar un/a professor/a amb atribució docent de l’especialitat requerida.

Un cop superat el procés, l’aspirant haurà obtingut un seguit d’unitats formatives reconegudes acadèmicament i per tant podrà accedir i continuar els estudis de Formació Professional inicial, si compleix els requisits d’accés exigits. Aquests varien segons sigui una Formació Professional de Grau Mitjà o de Grau Superior.

T’ha agradat el que expliquem?
Comparteix amb els teus amics

Impulsa el teu futur amb un sol clic

Vols desenvolupar la teva carrera amb un grau de Formació Professional o un Programa de Formació i Inserció? Deixa’ns les teves dades i estarem encantats d’assessorar-te perquè trobis l’opció que més s’adapta a tu.
El blog de l’Institut Poblenou

No s'ha trobat cap resultat.

Menú