Innovació

Xarxa d’Emprenedoria

Impulsa el teu futur en tan sols un clic

Descripció del projecte

El projecte d’emprenedoria a l’Institut Poblenou té com a objectiu final facilitar canvis metodològics per desenvolupar capacitats emprenedores i perquè es generin projectes emprenedors i models de negoci.

Per dur a terme aquest projecte d’Emprenedoria realitzem diferents activitats al llarg del curs:

  • Desenvolupem idees de negoci i les transformem en projectes d’empresa en els diferents mòduls professionals de cada Cicle Formatiu.
  • Desenvolupem projectes interdisciplinaris d’empresa entre alumnes de diferents Cicles Formatius.
  • Organitzem les Jornades d’emprenedoria i tècniques de l’Institut Poblenou amb accions formatives per professors i alumnes, xerrades i concursos.
  • Oferim sortides i tallers als nostres alumnes relacionats amb capacitats emprenedores.
  • Participem activament en la Xarxa d’Emprenedoria, que està formada per Instituts de Formació Professional de Catalunya.

Objectiu del projecte

La formació en una cultura emprenedora i el desenvolupament de les capacitats emprenedores dels nostres alumnes com a eina d’inserció laboral. Creiem que aquesta és la millor manera de millorar la seva ocupabilitat o l’autoocupació en un món laboral canviant i innovador.

Grups implicats
Professorat implicat
Concurs d’Emprenedoria
Grups implicats

L’emprenedoria al nostre Institut és oberta, mitjançant diferents projectes, a tot l’alumnat de l’institut.

Professorat implicat

Amb la coordinació d’emprenedoria, l’emprenedoria està present en les tres famílies professionals de centre: administració, informàtica i comerç i màrqueting, on participen activament professors i alumnes.

T’ha agradat el que expliquem?
Comparteix amb els teus amics

Impulsa el teu futur amb un sol clic

Vols desenvolupar la teva carrera amb un grau de Formació Professional o un Programa de Formació i Inserció? Deixa’ns les teves dades i estarem encantats d’assessorar-te perquè trobis l’opció que més s’adapta a tu.

El blog de l’Institut Poblenou

institutpoblenou ECAIB

Servei de Reconeixement

Convocatòria del servei de reconeixement Administrativa, comercial i informàtica. CFGM Gestió Administrativa, CFGS Administració i Finances, CFGM Activitats Comercials, CFGS…
llegir més
Menú