Descripció del projecte

El projecte d’emprenedoria a l’Institut Poblenou té com a objectiu final facilitar canvis metodològics per desenvolupar capacitats emprenedores i perquè es generin projectes emprenedors i models de negoci.

Per dur a terme aquest projecte d’Emprenedoria realitzem diferents activitats al llarg del curs:

  • Desenvolupem idees de negoci i les transformem en projectes d’empresa en els diferents mòduls professionals de cada Cicle Formatiu.
  • Desenvolupem projectes interdisciplinaris d’empresa entre alumnes de diferents Cicles Formatius.
  • Organitzem les Jornades d’emprenedoria i tècniques de l’Institut Poblenou amb accions formatives per professors i alumnes, xerrades i concursos.
  • Oferim sortides i tallers als nostres alumnes relacionats amb capacitats emprenedores.
  • Participem activament en la Xarxa d’Emprenedoria, que està formada per Instituts de Formació Professional de Catalunya.

Els alumnes que participen i són escollits en el nostre concurs d’Emprenedoria tenen l’oportunitat de participar en el premis FP Emprèn que cada any organitza la Fundació BCN Formació Professional.

Objectiu del projecte

La formació en una cultura emprenedora i el desenvolupament de les capacitats emprenedores dels nostres alumnes com a eina d’inserció laboral. Creiem que aquesta és la millor manera de millorar la seva ocupabilitat o l’autoocupació en un món laboral canviant i innovador.

T’ha agradat el que expliquem?
Comparteix amb els teus amics

Impulsa el teu futur amb un sol clic

Vols desenvolupar la teva carrera amb un grau de Formació Professional o un Programa de Formació i Inserció? Deixa’ns les teves dades i estarem encantats d’assessorar-te perquè trobis l’opció que més s’adapta a tu.

    Menú