Àrea d’estudi

Administració i Gestió

Impulsa el teu futur en tan sols un clic

Administració i Gestió

Tens algun dubte o vols més informació? Deixa’ns les teves dades i et contactarem en breu

  Cursos de Formació Professional en Administració i Gestió

  Els Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior en Administració i Gestió capaciten els professionals per dur a terme els diversos processos que tenen lloc a les empreses i organismes públics.

  Formació FP Dual

  Aquest Cicle Formatiu de Grau Mitjà prepara els alumnes per desenvolupar tasques de suport administratiu en diversos àmbits laborals, així com d’atenció al públic. El seu treball ajuda al correcte funcionament d’empreses i institucions públiques, de manera que es tracta d’una figura polivalent amb una gran demanda al mercat laboral. A més, les persones que obtenen aquesta titulació estan llestes per seguir formant-se en Graus Superiors de la mateixa família, obrint-se noves oportunitats de continuïtat.

  Formació FP Dual

  Els titulats en aquest Cicle Formatiu de Grau Superior estan preparats per dur a terme l’administració i la gestió de personal i de les operacions econòmic-financeres, però també la informació i l’assessorament dels clients. El seu àmbit de treball inclou tota mena d’empreses, públiques o privades, així com institucions financeres i jurídiques, entre d’altres. D’aquesta manera, aquest tècnic superior té una gran demanda en el mercat laboral, a més de tenir continuïtat per estudiar altres CFGS o en graus universitaris.

  Formació FP Dual

  Aquest Cicle Formatiu de Grau Superior suma als coneixements en administració i gestió de personal i financera l’especialització en assegurances. La figura d’aquest tècnic superior aporta un gran valor afegit que li permet treballar en la gestió d’assegurances, digitalització d’empreses d’assegurances o tramitació de sinistres entre d’altres. A més de ser un perfil professional molt atractiu per a empreses i organismes públics, té continuïtat formativa en altres CFGS i estudis universitaris.

  Impulsa el teu futur amb un sol clic

  Vols desenvolupar la teva carrera amb un grau de Formació Professional o un Programa de Formació i Inserció? Deixa’ns les teves dades i estarem encantats d’assessorar-te perquè trobis l’opció que més s’adapta a tu.

   El blog de l’Institut Poblenou

   Menú