Innovació

Projecte Metropolis LAB

Impulsa el teu futur en tan sols un clic

Descripció del projecte

El projecte combina les demandes empresarials amb la creació d’un entorn d’anàlisi, de formació especialitzada per mitjà de mentors i tècnics, a fi de potenciar l’emprenedoria, el treball en equip, el foment de les competències clau i l’experimentació. Es fusionen els projectes “Innolab” d’Innobaix, “Port Innova” del Port de Barcelona i el projecte “Entra al circuit de la Innovació amb l’FP” del Circuit de Barcelona-Catalunya, promovent la innovació oberta com a procés metodològic d’alt valor afegit per a la seva aplicabilitat a la Formació Professional.

Objectiu del projecte

El projecte persegueix tres grans objectius:

  • Esdevenir un punt de trobada entre empreses i centres educatius de formació professional, amb la finalitat de generar valor econòmic, social i cultural al territori metropolità.
  • Els estudiants hauran de construir projectes innovadors mitjançant les seves idees, apropant les demandes del món empresarial i del propi territori, a les capacitats de millora plantejades.
  • Fer aflorar les potencialitats de l’alumnat contribuint a la millora de la seva ocupabilitat i les seves competències personals.
Grups Implicats
Professorat implicat
Enllaços d’interès
Fotos Port Innova
Grups Implicats

CFGS de Màrqueting i Publicitat, CFGS de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma (DAM) i 2n del CFGS de Gestió de Vendes i Espais Comercials (GVIEC).

Professorat implicat

Tot el professorat del centre, depenent dels projectes.

Fotos Port Innova

T’ha agradat el que expliquem?
Comparteix amb els teus amics

Impulsa el teu futur amb un sol clic

Vols desenvolupar la teva carrera amb un grau de Formació Professional o un Programa de Formació i Inserció? Deixa’ns les teves dades i estarem encantats d’assessorar-te perquè trobis l’opció que més s’adapta a tu.

    El blog de l’Institut Poblenou

    Menú