Innovació

Projecte Metropolis LAB

Impulsa el teu futur en tan sols un clic

Descripció del projecte

MetròpolisFPLab és un projecte d’innovació oberta amb l’objectiu principal de potenciar les competències transversals en l’FP a través de projectes reals d’innovació. D’aquesta manera, es contribueix a augmentar la qualitat de l’ocupació dels estudiants d’FP i l’accés de les empreses al talent creatiu que existeix als centres.

Objectiu del projecte

El projecte persegueix tres grans objectius:

  • Esdevenir un punt de trobada entre empreses i centres educatius de formació professional, amb la finalitat de generar valor econòmic, social i cultural al territori metropolità.
  • Els estudiants hauran de construir projectes innovadors mitjançant les seves idees, apropant les demandes del món empresarial i del propi territori, a les capacitats de millora plantejades.
  • Fer aflorar les potencialitats de l’alumnat contribuint a la millora de la seva ocupabilitat i les seves competències personals.
Grups Implicats
Professorat implicat
Enllaços d’interès
Grups Implicats

Tots els grups de segon del centre.

Professorat implicat

Tot el professorat del centre que imparteix el mòdul de projecte o síntesi.

T’ha agradat el que expliquem?
Comparteix amb els teus amics

Impulsa el teu futur amb un sol clic

Vols desenvolupar la teva carrera amb un grau de Formació Professional o un Programa de Formació i Inserció? Deixa’ns les teves dades i estarem encantats d’assessorar-te perquè trobis l’opció que més s’adapta a tu.

    El blog de l’Institut Poblenou

    Menú