Innovació

Projecte Apropar-nos al comerç del barri

Impulsa el teu futur en tan sols un clic

Descripció del projecte

A l’hora de dur a terme aquest projecte, és el mateix alumne el que es posa en contacte amb aquell comerç que prèviament ha valorat la seva aportació de millora i personalment al mateix local explica mitjançant un prospecte informatiu, el projecte, les activitats pràctiques que s’ofereixen i els objectius que es volen aconseguir.

A les visites a les empreses són acompanyats pels professors. Els comerços interessats envien un correu de confirmació al centre i els alumnes fan una segona visita on es concreten totes les activitats i necessitats a satisfer.

A partir d’aquest moment els equips d’alumnes es posen a organitzar la feina, a pensar en el disseny, contingut, materials, etc. de l’aparador i/o pàgina web. El disseny del producte es presenta a la botiga i, si aquest dóna el vistiplau, es comença la seva execució. Les activitats pràctiques que s’ofereixen són 3:

  • Realització de l’aparador de Nadal
  • Realització d’un estudi de mercat
  • Realització de la pàgina web

Objectiu del projecte

Millorar el procés d’aprenentatge, apropant els estudis del cicle, a la realitat comercial de l’entorn i millorar la motivació de l’alumnat incentivant la seva iniciativa i posant en valor la seva feina.

D’altre banda també es vol obrir l’Institut Poblenou al barri col·laborant amb el petit comerç i participant en la seva modernització, tant en imatge com en comunicació.

Grups implicats
Professorat implicat
Fotos 2016-2017
Fotos 2017-2018
Grups implicats

CFGS de Gestió de Vendes i Espais Comercials (GVIEC)

Professorat implicat

Mercè Font, Alícia Navarro, Àlex Laballòs, Maite Benavides, Martí Franquesa, Luis Román

Fotos 2016-2017

T’ha agradat el que expliquem?
Comparteix amb els teus amics

Impulsa el teu futur amb un sol clic

Vols desenvolupar la teva carrera amb un grau de Formació Professional o un Programa de Formació i Inserció? Deixa’ns les teves dades i estarem encantats d’assessorar-te perquè trobis l’opció que més s’adapta a tu.
El blog de l’Institut Poblenou

No s'ha trobat cap resultat.

Menú