Innovació

Projecte Apropar-nos al comerç del barri

Impulsa el teu futur en tan sols un clic

Descripció del projecte

A l’hora de dur a terme aquest projecte, és el mateix alumne el que es posa en contacte amb aquell comerç que prèviament ha valorat la seva aportació de millora i personalment al mateix local explica mitjançant un prospecte informatiu, el projecte, les activitats pràctiques que s’ofereixen i els objectius que es volen aconseguir.

A les visites a les empreses són acompanyats pels professors. Els comerços interessats envien un correu de confirmació al centre i els alumnes fan una segona visita on es concreten totes les activitats i necessitats a satisfer.

A partir d’aquest moment els equips d’alumnes es posen a organitzar la feina, a pensar en el disseny, contingut, materials, etc. de l’aparador i/o pàgina web. El disseny del producte es presenta a la botiga i, si aquest dóna el vistiplau, es comença la seva execució. Les activitats pràctiques que s’ofereixen són 3:

  • Realització de l’aparador de Nadal
  • Realització d’un estudi de mercat
  • Realització de la pàgina web

Objectiu del projecte

Millorar el procés d’aprenentatge, apropant els estudis del cicle, a la realitat comercial de l’entorn i millorar la motivació de l’alumnat incentivant la seva iniciativa i posant en valor la seva feina.

D’altre banda també es vol obrir l’Institut Poblenou al barri col·laborant amb el petit comerç i participant en la seva modernització, tant en imatge com en comunicació.

Grups implicats
Professorat implicat
Fotos del projecte
Grups implicats

CFGS de Gestió de Vendes i Espais Comercials (GVIEC)

Professorat implicat

Mercè Font, Alícia Navarro, Àlex Laballòs, Maite Benavides, Martí Franquesa, Luis Román

Fotos del projecte

T’ha agradat el que expliquem?
Comparteix amb els teus amics

Impulsa el teu futur amb un sol clic

Vols desenvolupar la teva carrera amb un grau de Formació Professional o un Programa de Formació i Inserció? Deixa’ns les teves dades i estarem encantats d’assessorar-te perquè trobis l’opció que més s’adapta a tu.

    El blog de l’Institut Poblenou

    Menú