Innovació

Pla d’Impuls de les llengües estrangeres

Impulsa el teu futur en tan sols un clic

Descripció del projecte

Es tracta d’un programa finançat per la UE que té com a finalitat posar a disposició dels Instituts una dotació econòmica per millorar el nivell d’un idioma estranger. L’Institut Poblenou hi participa amb tres cicles del departament de Comerç: Màrqueting i Publicitat, Màrqueting i Publicitat (Digital) i Comerç Internacional, aquest ja és el segon any que hi participem, i els grups de segon dels esmentats cicles gaudeixen d’una sèrie d’actuacions, de forma totalment gratuïta per l’alumnat, que els ajuda en la millora competencial de les llengües estrangeres:

Realitzen dos mòduls de 66h en llengua anglesa.

Grups reduïts – 4 hores setmanals.

Estada formativa en un país de parla anglesa.

Obtenció d’un títol oficial d’idiomes (curs, materials i inscripcions)

En cada un dels cicles hi ha dos mòduls afectats en el Pla d’Impuls, un que es realitza en llengua anglesa i un que és de llengua anglesa tècnica. El mòdul que es realitza en llengua anglesa en Comerç Internacional és el MP09. Negociació internacional i els mòdul que es realitza en Màrqueting i Publicitat i en Màrqueting i Publicitat (Digital) és MP08. Mitjans de Suport i Comunicació.

Objectiu del projecte

Completar la formació de l’alumne amb uns coneixements en llengua anglesa sòlids i acreditables que li permetin obtenir més oportunitats laborals.

Grups implicats
Professorat implicat
Grups implicats

2ns de Màrqueting i Publicitat, Màrqueting i Publicitat (Digital) i Comerç Internacional

Professorat implicat

Tots els que formen part del Pla d’Impuls amb els mòduls impartits en anglès.

T’ha agradat el que expliquem?
Comparteix amb els teus amics

Impulsa el teu futur amb un sol clic

Vols desenvolupar la teva carrera amb un grau de Formació Professional o un Programa de Formació i Inserció? Deixa’ns les teves dades i estarem encantats d’assessorar-te perquè trobis l’opció que més s’adapta a tu.

    Menú