L’Institut

Instal·lacions

Impulsa el teu futur en tan sols un clic

Un centre per oferir la millor formació

Per oferir una formació òptima no n’hi ha prou amb tenir el millor professorat, també són necessàries unes instal·lacions a l’alçada. Per això, a Institut Poblenou estem renovant les nostres instal·lacions en el marc d’un ambiciós projecte de modernització. 

A tot el centre tindras accés a Wifi i connexió a Internet: actualment comptem amb un total de 28 aules, 18 aules completament informatitzades i equipades amb tots els programes necessaris per als cicles que impartim.

Disposem també d’un taller de muntatge informàtic i aules polivalents que ens permeten canviar la configuració de l’aula per treballar en grup o treballar amb ordinadors de manera individual.

Els nostres estudiants tindran accés a:

  • 18 aules amb ordinadors
  • Portàtils d’ús individual per tot l’alumnat de grau mitjà.
  • Un pati on podràs jugar a futbol, basket o ping-pong. 
  • Estem construint una nova aula d’estudi, que serà un espai lluminós i amb grans taules. Aquest espai tindrà també un espai on poder menjar i descansar per tal que després puguis continuar amb la teva feina o les pràctiques en empresa. 
  • Estem construint també una nova sala d’actes: serà un espai polivalent per fer examens, exposicions i aprendre dels millors a través de tallers i xerrades de professionals de tots els sector amb els que treballem.

Espais comuns i aules especialitzades

  • El professorat de tots els departaments treballa en un mateix espai que consta de diferents sales per treballar en equip o en silenci. Comptem amb una sala de reunions amb capacitat per 16 persones i amb una sala de visites per atendre famílies i alumnat. 
  • Per últim, el benestar del professorat és important per nosaltres, per tant, els docents també disposem d’una cuina per dinar i poder continuar amb la seva jornada plens d’energia. 

Les nostres aules

T’ha agradat el que expliquem?
Comparteix amb els teus amics

Impulsa el teu futur amb un sol clic

Vols desenvolupar la teva carrera amb un grau de Formació Professional o un Programa de Formació i Inserció? Deixa’ns les teves dades i estarem encantats d’assessorar-te perquè trobis l’opció que més s’adapta a tu.

    Menú