Blog del Instituto Poblenou

Cada día aprendemos algo nuevo

Impulsa tu futuro en tan solo un clic

Arriba per 6è any consecutiu el concurs d’emprenedoria

L’emprenedoria i la innovació a l’Institut no s’aturen a l’ Institut Poblenou. S’obre el termini per participar en el 6è concurs d’emprenedoria de l’Institut Poblenou. Si sou alumnat de GM o GS i esteu treballant a l’aula en un projecte empresarial, participeu i demostreu del que sou capaços. 

Us podeu inscriure al formulari que també trobareu al curs alumnat del moodle, junt amb les bases del concurs i la fitxa d’inscripció.

Feu un ull a l’infografia per consultar les dades (infografia vi concurs d’emprenedoria)

Publicacions relacionades

Cuatre projectes premiats al concurs Impuls Fp

Estem de celebració al centre perquè  4 projectes del nostre alumnat han estat premiats al Concurs Impuls FP: 3 del departament d’Administració i 1 del departament de Comerç. – 3r premi…

Institut Poblenou, centre excel·lent de Catalunya

A  l’intitut Poblenou estem d’enhorabona: hem aconseguit ser el vint-i-setè centre excel·lent de Catalunya amb 350 punts d’acord amb el model e2cat. El model e2cat és un instrument de referència…

Impulsa tu futuro con un solo clic

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit et, elementum suscipit mauris justo magnis rutrum vivamus aliquam, pretium donec blandit cubilia montes nam platea. Suscipit justo erat tellus sociis lobortis praesent cras, ante risus sed pharetra elementum.

    Menú