Tens algun dubte o vols més informació? Deixa’ns les teves dades i et contactarem en breu
Requisits
E.S.O. o equivalent
Horari
Dilluns a divendres
De setembre a març: 15h – 21:30h
De març a maig (a EHTB): 8h – 14:30h
Durada
2 cursos acadèmics
Tècnic/a en Comercialització de Productes Alimentaris
El tècnic en comercialització de productes alimentaris és un especialista que s’encarrega de gestionar, supervisar i analitzar tots els processos relacionats amb la posada en marxa d’un petit comerç alimentari, així com gestionar la logística, manipulació, conservació i aspectes comercials i de màrqueting de qualsevol empresa dedicada al sector alimentari seguint les normatives i protocols vigents en matèria de qualitat, prevenció de riscos laborals i seguretat alimentària.
Les persones titulades com Tècnics/es de Comercialització de Productes Alimentaris podran desenvolupar la seva tasca professional en qualsevol empresa de l’àmbit alimentari, des de petits comerços a grans superfícies, siguin físiques o en línia i per compte propi o d’altri.
Per accedir a aquesta modalitat, cal superar un procés de selecció a càrrec de les empreses en què es realitzen les pràctiques. Algunes d’elles sol·liciten tenir complerts els 18 anys abans de la incorporació.
A més, les persones que superin aquest cicle formatiu obtenen un títol de tècnic/a mitjà amb el qual poden accedir a batxillerat, a un CF de Grau Superior de la mateixa família professional i a qualsevol CFGS superant la prova d’accés a aquests cicles.

Sortides professionals
- Responsable o encarregat/da d’un establiment alimentari
- Responsable o encarregat/da de secció, sala o departament de botiga d’alimentació
- Gestor/a de petit comerç alimentari
- Responsable o encarregat/da d’un ecommerce de productes alimentaris
- Assessor a comercial de productes alimentaris
- Venedor/a de productes alimentaris
- Venedor/a de productes alimentaris
- Responsable de recepció i expedició de mercaderies en comerços d’alimentació
El que aprendràs. Pla d’estudis
El Grau Mitjà de Comercialització de Productes Alimentaris consta de 2 cursos acadèmics de 2.000 hores totals, de les quals 500 hores corresponen a pràctiques en empreses en la modalitat FCT i 970 hores en la modalitat de Formació Dual. A continuació, pots veure com es divideixen els mòduls en cada curs i els projectes d’innovació en què participa.
- Mòdul 3: Gestió d’un comerç alimentari
- Mòdul 8: Anglès
- Mòdul 9: Ofimàtica aplicada al comerç alimentari
- Mòdul 10: Comerç electrònic en negocis alimentaris
- Mòdul 11: Màrqueting del comerç alimentari
- Mòdul 12: Formació i orientació laboral
- Mòdul 15: Seccions de productes alimentaris frescos
- Mòdul 16: Logística de productes alimentaris
- Mòdul 17: Preparació i condicionament de productes frescos i transformats
- Mòdul 1: Dinamització del punt de venda en comerços d’alimentació
- Mòdul 2: Gestió de compres
- Mòdul 4: Processos de venda
- Mòdul 5: Atenció comercial en negocis alimentaris
- Mòdul 7: Venda tècnica
- Mòdul 13: Síntesi d’activitats comercials
El cicle de grau mitjà de Comercialització de Productes Alimentaris participa en els següents projectes d’innovació:

Impulsa el teu futur amb un sol clic
Vols desenvolupar la teva carrera amb un grau de Formació Professional o un Programa de Formació i Inserció? Deixa’ns les teves dades i estarem encantats d’assessorar-te perquè trobis l’opció que més s’adapta a tu.
T’ha agradat el que expliquem?
Comparteix amb els teus amics