Blog del Instituto Poblenou

Cada día aprendemos algo nuevo

Impulsa tu futuro en tan solo un clic

Jornades Tècniques a l’Institut Poblenou

 

Del 8 al 18 de març es celebren a l’Institut Poblenou les Jornades Tècniques de Cicles Formatius amb la presència de referents dels sectors del Comerç, la Informàtica i l’Administració. A través de 25 conferències, tallers i xerrades, els alumnes del centre tenen una grandíssima oportunitat per apropar-se al món laboral. Es tracta de les vuitenes Jornades de la nostra història i les primeres que es fan en format híbrid, combinant la presencialitat amb la connexió online des de casa i les aules de la sala de ponències.

A les Jornades Tècniques de Comerç assistiran diferents especialistes del sector que, entre altres temes, centraran la seva xerrada sobre el Màrqueting sensorial o el Màrqueting d’afiliació, i també, entraran amb profunditat en la complexitat del treball d’un project management.

A les xerrades i conferències dels cicles d’Informàtica, trobareu a especialistes del sector de la programació de videojocs, i a les d’Administració ens explicaran de forma molt didàctica per què paguem impostos. També, ens visitaran antics alumnes que a les seves xerrades i des d’una visió més propera, ens mostraran la seva visió de com ha sigut la seva entrada al mercat de treball.

Aquesta és la nostra agenda de xerrades, en format pdf:

Diptic Jornades Emprendoria 2021

Publicacions relacionades

Concurs Sant Jordi

  Per Sant Jordi l’Institut Poblenou organitza dos concursos: elabora un relat curt o també pots dissenyar una targeta de felicitació per Sant Jordi. Pots guanyar una targeta regal de…

Acomiadem a l’Anna

  Avui acomiadem a l’Anna, companya que ha estat treballant a la secretaria del nostre centre durant els últims sis mesos. Li desitgem molta sort i li agraïm la seva…

Impulsa tu futuro con un solo clic

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit et, elementum suscipit mauris justo magnis rutrum vivamus aliquam, pretium donec blandit cubilia montes nam platea. Suscipit justo erat tellus sociis lobortis praesent cras, ante risus sed pharetra elementum.

Menú