Blog del Instituto Poblenou

Cada día aprendemos algo nuevo

Impulsa tu futuro en tan solo un clic

Millora continua

Dins del seu pla de millora contínua, el Institut Poblenou porta el control sobre el nivell de satisfacció de totes les persones relacionades amb aquest, bé perquè treballen o estudien aquí, o perquè són empreses amb les quals hem cret una relació duradora en ser espais on els nostres alumnes de Cicles Formatius completes els seus estudis.

Aquesta anàlisi de dades ens mostra com en els tres darrers anys, el nivell de satisfacció tant de professors com d’alumnes ha millorat amb el temps.

Seguim vigilants per a millorar cada dia.

Publicacions relacionades

Cuatre projectes premiats al concurs Impuls Fp

Estem de celebració al centre perquè  4 projectes del nostre alumnat han estat premiats al Concurs Impuls FP: 3 del departament d’Administració i 1 del departament de Comerç. – 3r premi…

Institut Poblenou, centre excel·lent de Catalunya

A  l’intitut Poblenou estem d’enhorabona: hem aconseguit ser el vint-i-setè centre excel·lent de Catalunya amb 350 punts d’acord amb el model e2cat. El model e2cat és un instrument de referència…

Impulsa tu futuro con un solo clic

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit et, elementum suscipit mauris justo magnis rutrum vivamus aliquam, pretium donec blandit cubilia montes nam platea. Suscipit justo erat tellus sociis lobortis praesent cras, ante risus sed pharetra elementum.

    Menú