Blog del Instituto Poblenou

Cada día aprendemos algo nuevo

Impulsa tu futuro en tan solo un clic

Sortida PFI per la Barcelona modernista

Els alumnes del PFI d’Activitats d’oficina i serveis administratius generals i els del PFI Comerç i atenció al públic hem  sortit a aprendre un munt de coses interessants per la Barcelona modernista.

Amb la nostra guia oficial, Núria Pujol, hem fet una visita al Park Güell, per a conèixer
una part de la societat barcelonina d’inicis del segle XX, el modernisme de Gaudí i com va esdevenir el projecte inicial en un parc Patrimoni de la Humanitat.

Tot ens va agradar d’aquesta sortida!

Publicacions relacionades

Cuatre projectes premiats al concurs Impuls Fp

Estem de celebració al centre perquè  4 projectes del nostre alumnat han estat premiats al Concurs Impuls FP: 3 del departament d’Administració i 1 del departament de Comerç. – 3r premi…

Institut Poblenou, centre excel·lent de Catalunya

A  l’intitut Poblenou estem d’enhorabona: hem aconseguit ser el vint-i-setè centre excel·lent de Catalunya amb 350 punts d’acord amb el model e2cat. El model e2cat és un instrument de referència…

Impulsa tu futuro con un solo clic

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit et, elementum suscipit mauris justo magnis rutrum vivamus aliquam, pretium donec blandit cubilia montes nam platea. Suscipit justo erat tellus sociis lobortis praesent cras, ante risus sed pharetra elementum.

    Menú